Дрвени


Рам тип: F41 избор на боја и текстура
main F41       Frames F41 Frames F41 Frames F41 Frames F41 Frames F41
               
               
               

Рам тип: F45 избор на боја и текстура
Frames F45       Frames F45 Frames F45 Frames F45 Frames F45 Frames F45
            Frames F45 Frames F45
               
               

Рам тип: F50 избор на боја и текстура
Frames F50       Frames F50 Frames F50 Frames F50 Frames F50 Frames F50
            Frames F50 Frames F50
               
               

Рам тип: F55 избор на боја и текстура
Frames F55       Frames F55 Frames F55 Frames F55 Frames F55 Frames F55
              Frames F55
               
               

Рам тип: F60 избор на боја и текстура
Frames F60       Frames F60 Frames F60 Frames F60 Frames F60 Frames F60
      Frames F60 Frames F60 Frames F60 Frames F60 Frames F60
               
               

Рам тип: F70 избор на боја и текстура

Frames F70

      Frames F70 Frames F70 Frames F70 Frames F70 Frames F70
        Frames F70 Frames F70 Frames F70 Frames F70
               
               

Рам тип: FL50 избор на боја и текстура
                 
               
               
               

Рам тип: PF20 избор на боја и текстура
Frames PF20         Frames PF20 Frames PF20 Frames PF20 Frames PF20
               
               
               

Рам тип: PF30 избор на боја и текстура
Frames PF30       Frames PF30 Frames PF30 Frames PF30 Frames PF30 Frames PF30
               
               
               

Рам тип: PF40 избор на боја и текстура
Frames PF40             Frames PF40 Frames PF40
               
               
               

Рам тип: PF50 избор на боја и текстура
Frames PF50           Frames PF50 Frames PF50 Frames PF50
               
               
               

Рам тип: PFC30 избор на боја и текстура

Frames PFC30

        Frames PFC30 Frames PFC30 Frames PFC30 Frames PFC30
               
               
               

Рам тип: PFC30 избор на боја и текстура

Frames 147

            Frames 147 Frames 147
               
               
               

 


 

Рамки  /  Дрвени / Страна 1 >>........I 1 I 2 I 3 I 4 I 5 I 6 I 7 I 8 I

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија