Картон


избор на боја и текстура
Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards
R 111 R 115 R 117 R 118 R119 R 121 R 122 R 123 R 124 R 125
Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards
R 126 R 127 R 161 R 251/259 C R 251/259 W R 306 R 312 R 323 R 332 R 335
Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards
R 338 R 339 R 341 R 342 R 343 R 344 R 345 R 346 R 348 R 351
Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards
R 356 R 357 R 361 R 363 R 364 R 365 R 366 R 369 R 373 R 377
Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards Peterboro Matboards
R 378 R 380 R382 R385 R 402 R 792 R 793 R 1409/1409 B R 1416 R 1401/1409 W
                   

 

 

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија