Дрвo


Рам тип: PF20 избор на боја и текстура
Frames PF20         Frames PF20 Frames PF20 Frames PF20 Frames PF20
               
               
               

Рам тип: PF30 избор на боја и текстура
Frames PF30       Frames PF30 Frames PF30 Frames PF30 Frames PF30 Frames PF30
               
               
               

Рам тип: PF40 избор на боја и текстура
Frames PF40             Fraemes PF40 Fraemes PF40
               
               
               

Рам тип: PF50 избор на боја и текстура
Frames PF50           Frames PF50 Frames PF50 Frames PF50
               
               
               

Рам тип: PFC30 избор на боја и текстура
Frames PFC30         Frames PFC30 Frames PFC30 Frames PFC30 Frames PFC30
               
               
               

Рам тип: 147 избор на боја и текстура
Frames 147             Frames 147 Frames 147
               
               
               


 

 

 

 

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија