Пластични


Рам тип: P997 избор на боја и текстура
Frames P997             Frames P997 Frames P997
               
               
               

Рам тип: P1033 избор на боја и текстура
Frames P1033         Frames P1033 Frames P1033 Frames P1033 Frames P1033
               
               
               

Рам тип: P1043 избор на боја и текстура
Frames P             Frames P1043 Frames P1043
               
               
               

Рам тип: P1221 избор на боја и текстура

Frames P

 

            Frames P1221 Frames P1221
               
               
               

Рам тип: P1775 избор на боја и текстура
Frames P1775         Frames P1771 Frames P1771 Frames P1771 Frames P1771
               
               
               

Рам тип: P1972 избор на боја и текстура
Frames 1972             Frames 1972 Frames 1972
               
               
               

Рам тип: P3035 избор на боја и текстура
Frames 3035             Frames 3035 Frames 3035
               
               
               

Рам тип: P3045 избор на боја и текстура
Frames 3045       Frames 3045 Frames 3045 Frames 3045 Frames 3045 Frames 3045
               
               
               

Рам тип: P4814 избор на боја и текстура
Frames 4814       Frames 4814 Frames 4814 Frames 4814 Frames 4814 Frames 4814
               
               
               

 

Рамки  /  Пластични /

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија