Рамки

Анагор врши продажба на големо и мало на рамки со потекло од Италија и Србија, со еднаков квалитет но различен дизајн.

Сите рам профили се изработени од дрво, но нудиме и мала програма изработена од квалитетна пластика која ја препорачуваме за врамување во простории изложени на влага (во надворешен простор или бања).

Според дизајнот рам профилите се поделени во категории при врамување на хартија, масло на платно-односно блинд рам, огледала, со посебен колорит при врамување на детски цртежи, и располагаме со додатоци при врамувањето како картонски паспартуа или слип лајсни кои нудат можност за многу комбинации.

Нудиме и можност за продажба на лајсни на големо, како и разни машини и алати за изработка на готови производи.

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија