Дрвени


Рам тип: 968 избор на боја и текстура
Frames 968               Frames 968
               
               
               

Рам тип: 860 избор на боја и текстура
Frames 860       Frames 860 Frames 860 Frames 860 Frames 860 Frames 860
              Frames 860
               
               

Рам тип: 50 избор на боја и текстура
Frames 50             Frames 50 Frames 50
               
               
               

Рам тип: 9025 избор на боја и текстура
Frames 9025             Frames 9025 Frames 9025
               
               
               

Рам тип: 973 избор на боја и текстура
Frames 973           Frames 973 Frames 973 Frames 973
               
               
               

Рам тип: 859 избор на боја и текстура
Frames 859             Frames 859 Frames 859
               
               
               

Рам тип: 671 избор на боја и текстура

Frames 671

          Frames 671 Frames 671 Frames 671
               
               
               

Рам тип: 76 избор на боја и текстура
Frames 76             Frames 76 Frames 76
               
               
               

Рам тип: 239 избор на боја и текстура
Frames 239             Frames 239 Frames 239
               
               
               

Рам тип: 3981 избор на боја и текстура
Frames 3981           Frames 3981 Frames 3981 Frames 3981
               
               
               

Рам тип: 796 избор на боја и текстура
Frames 796               Frames 796
               
               
               
               

Рамки  /  Дрвени / Страна 1 >>........I 1 I 2 I 3 I 4 I 5 I 6 I 7 I 8 I

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија