Дрвени


Рам тип: 025 избор на боја и текстура
Frames 025               Frames 025
               
               
               

Рам тип: 026 избор на боја и текстура
Frames 026               Frames 026
               
               
               

Рам тип: 4 избор на боја и текстура
Frames 4             Frames 4 Frames 4
               
               
               

Рам тип: 25 избор на боја и текстура
Frames 25               Fraems 25
               
               
               

Рам тип: 41 избор на боја и текстура
Frames 41       Frames 41 Frames 41 Frames 41 Frames 41 Frames 41
               
               
               

Рам тип: 42 избор на боја и текстура
Frames 42       Frames 42 Frames 42 Frames 42 Frames 42 Frames 42
              Frames 42
               
               

Рам тип: 65 избор на боја и текстура

Frames 65

      Frames 65 Frames 65 Frames 65 Frames 65 Frames 65
               
               
               

Рам тип: 92 избор на боја и текстура
Frames 92       Frames 92 Frames 92 Frames 92 Frames 92 Frames 92
              Frames 92
               
               

Рам тип: 101 избор на боја и текстура
Frames 101         Frames 101 Frames 92 Frames 101 Frames 101
               
               
               

Рам тип: 162 избор на боја и текстура
Frames 162       Frames 162 Frames 162 Frames 162 Frames 162 Frames 162
          Frames 162 Frames 162 Frames 162
               
               

Рам тип: 228 избор на боја и текстура
Frames 228   Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228
  Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228
  Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228
  Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228
      Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228 Frames 228

Рамки  /  Дрвени / Страна 1 >>........I 1 I 2 I 3 I 4 I 5 I 6 I 7 I 8 I

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија