Дрвени


Рам тип: АК избор на боја и текстура
Frames AK 211       Frames AK43 Frames AK9 Frames AK73 Frames AK79 Frames AK211
               
               
               

Рам тип: F10 избор на боја и текстура
Frames F10       Frames F10 Frames F10 Frames F10 Frames F10 Frames F10
        Frames F10 Frames F10 Frames F10 Frames F10
               
               

Рам тип: F11 избор на боја и текстура
Frames F11       Frames F11 Frames F11 Frames F11 Frames F11 Frames F11
              Frames F11
               
               

Рам тип: F12 избор на боја и текстура
Frames F12       Frames F12 Frames F12 Frames F12 Frames F12 Frames F12
        Frames F12 Frames F12 Frames F12 Frames F12
               
               

Рам тип: F15 избор на боја и текстура
Frames F15       Frames F15 Frames F15 Frames F15 Frames F15 Frames F15
      Frames F15 Frames F15 Frames F15 Frames F15 Frames F15
      Frames F15 Frames F15 Frames F15 Frames F15 Frames F15
               

Рам тип: F16 избор на боја и текстура
                 
               
               
               

Рам тип: F19 избор на боја и текстура
                 
               
               
               

Рам тип: F20 избор на боја и текстура
Frames F20       Frames F20 Frames F20 Frames F20 Frames F20 Frames F20
      Frames F20 Frames F20 Frames F20 Frames F20 Frames F20
            Frames F20 Frames F20
               

Рам тип: F21 избор на боја и текстура
Frames F21       Frames F21 Frames F21 Frames F21 Frames F21 Frames F21
      Frames F21 Frames F21 Frames F21 Frames F21 Frames F21
            Frames F21 Frames F21
               

Рам тип: F24 избор на боја и текстура
Frames F24       Frames F24 Frames F24 Frames F24 Frames F24 Frames F24
              Frames F24
               
               

 

Рамки  /  Дрвени / Страна 1 >>........I 1 I 2 I 3 I 4 I 5 I 6 I 7 I 8 I

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија