Изложени во галерија

 • Lazar Licenoski
  "Портрет"19--

  Автор: Лазар Личеноски

 • Lazar Licenoski
  "Портрет"19--

  Автор: Лазар Личеноски

 • Mile Korubin
  "Композиција"19--

  Автор: Миле Корубин

 • Ilija Kafkaleski
  "Пејсаж"19--

  Автор: Илија Кафкалески

 • Dragutin Avramovski-Gute
  "Фигура"1956

  Автор: Гуте Аврамовски

 • Blagoja Nikolovski
  "Мајка со дете"2012

  Масло на платно, димензиои: 45х35см

 • Blagoja Nikolovski
  "Акт"2012

  Пастел, димензиои: 45х32см

 • Milan Andov
  Наслов: Коњи2015

  Aкварел, димензиои: 35х50см

 • Milan Andov
  Наслов: Балерина2016

  Aкварел, димензиои: 35х50см

 • Milan Andov
  Наслов: Балерина2016

  Aкварел, димензиои: 35х40см

 • Milan Andov
  Наслов: Балерина2016

  Aкварел, димензиои: 35х40см

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија