Блинд рам


Изработуваме блинд рамови по нарачка, според дадени димензии.

Забелешка: За димензии над 1 метар, ставаме додатна лајсна-пречка за да се избегне извитоперување на дрвото.

Опција плус е оптегнување на наше сликарско платно или, ваш принт на платно, сликарско платно, свила...

 

Кајл-рам исто така е достапен за нарачка, по однапред договорено време за испорака и димензии.

 

 

 

 

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија